Célunk az érdeklődés felkeltése a XXI. század egyik legdinamikusabban fejlődő ágazata a robotika iránt annak érdekében, hogy minél többen megismerjék, megértsék és műveljék ezt az összetett szakmát. Fő területünk a hobbirobotok, azonban igyekszünk betekintést adni a robotika, az automatizálás „ipari” alkalmazásába is. Oldalaink folyamatosan bővülnek, látogasson vissza rendszeresen!

Letölthető dokumentumok, programok, leírások

Előfordulhat, hogy a dokumentum nézet módban jelenik meg. Ebben az esetben kérlek, hogy használd az adott kiegészitő letöltési lehetőségét!   

Leírás Letöltési/megtekintési link

 Kiss Róbert: MINDSTROMS EV3 robotok programozásának alapjai

Kiss Róbert a kecskeméti Bányai Júlia Gimnázium tanára által írt felhasználói kézikönyv lépésről-lépésre bemutatja a Mindstorms EV3 robotok programozását. A kezdő Mindstroms programozók számára kötelező olvasmány, de a haladó felhasználók is találhatnak benne ötleteket!

 robot documents icon

Kiss Róbert: Robotika feladatgyűjtemény

111 feladat Mindstroms EV3 és NXT robotokhoz

111 érdekes feladat Kiss Róbert ötletei alapján. A feladatok segítenek elmélyíteni a megszerzett Mindstroms EV3 programozási tudást. Iskolai foglalkozások, szakkörök elengedhetetlen kelléke, de otthoni tanulásra is kiváló!

 robot documents icon